Maak kennis

AANGENAAM, IK BEN NINAH

vijfentwintig jaren jong en woonachtig in Utrecht. Ik heb de studie Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht cum laude afgerond in 2017. Daarna ben ik gelijk aan de gang gegaan als marketeer bij ZonderZorg.
Hier was ik vooral verantwoordelijk voor het organiseren en promoten van (internationale) congressen binnen de GGZ.

Omdat mijn creatieve handen bleven jeuken, heb ik eind 2019 een punt gezet achter mijn vaste baan, om zo de tijd en de ruimte te creëren om te kijken waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen. En zie hier mijn portfolio met mijn huidige werk!

Mijn werk is nooit af; er kan altijd wel iets beter. Zo wil ik mezelf blijven ontwikkelen in een wereld waarin alles snel verandert. Ik probeer dingen te creëren die gedurfd zijn en niet voor de hand liggen.
Naast mijn werk luister ik graag naar muziek, ga ik naar concerten, festivals en voetbalwedstrijden van Ajax. Ook is mijn werk mijn hobby; dus ook in mijn vrije tijd ben ik met trends en design bezig

WAT VINDEN ANDEREn VAN MIJ

“Ik heb Ninah gevraagd een website voor mijn praktijk te ontwerpen. Zelf had ik veel ideeën over kleuren, foto’s en tekst, maar het lukte me niet om daar een harmonieus geheel van te maken. Dit is dus echt Ninah’s talent! Op basis van onze gesprekken en een moodboard dat ik aanleverde, was haar eerste voorstel ontwerp gelijk een schot in de roos!  Ik was erg enthousiast en ben nog steeds heel blij met het resultaat.” 

Jenn van Twillert Jenn Counseling

“De vraag hoe je op een huisstijl komt die echt bij je past. Maar toen kwam Ninah! We hebben een aantal keren samen gezeten en zij kwam al snel met een paar hele leuke voorstellen. Dat voorstel heeft ze prachtig uitgewerkt. Het leuke is dat iedereen, zowel mijn familie als mijn klanten, mijn huisstijl heel mooi vindt en heel goed bij me vindt passen.”

Marieke van Dam Directrice RINO amsterdam

“We werken al een paar jaar met Ninah. Haar kennis vanWordPress en haar design kwaliteiten zijn super goed. We zijn zeer tevreden over haar werk en hebben de afgelopen periode dan ook meerdere trajecten op dit gebied gezamenlijk opgepakt.”

Premchand Sewcharan Managing Partner MHASMO

“Ninah heeft kennis van zaken zoals het maken van websites, het onderhouden van sites (oa WordPress). Verder ontwierp zij ook logo’s voor websites van congressen. Ze heeft geholpen onze organisatie meer zichtbaar te maken via social media. Ze is heel creatief en daarnaast super hulpvaardig, heel vrolijk en pakt veel werk op.”

Manon van Leeuwen Account Manager ZonderZorg